Warning: include_once(/home/lukatr78/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/lktral/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/lukatr78/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/lktral/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Notice: register_sidebar was called incorrectly. No id was set in the arguments array for the "Sidebar" sidebar. Defaulting to "sidebar-4". Manually set the id to "sidebar-4" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 4138

Notice: register_sidebar was called incorrectly. No id was set in the arguments array for the "Footer" sidebar. Defaulting to "sidebar-12". Manually set the id to "sidebar-12" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 4138

Notice: The called constructor method for WP_Widget in dc_jqslickcontact_widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in AboutMeWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in AdsenseWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in AdvWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in ETRecentFromWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in ETRecentVideosWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in ETPhotostream is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in PopularWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: The called constructor method for WP_Widget in AdBlockWidget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/lktral/public_html/wp-includes/functions.php on line 3893
Termenii Si Conditii | LukaTravel
Pages Navigation Menu

Termenii Si Conditii

Termeni si conditii

Website-ul www.lukatravel.ro este proprietatea S.C. LUCA & KARINA TOUR S.R.L. Acest document stabileĹźte termenii Ĺźi condiĹŁiile de utilizare a website-ului www.lukatravel.ro.

Website-ul este creat pentru furnizarea de informaţii cu privire la destinaţiile turistice, ofertele turistice precum şi pachetele de servicii turistice organizate de către operatorul turistic Luka Travel

Utilizarea adresei web, logarea şi accesul la servicii presupune implicit acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos precum şi a tuturor consecinţelor care decurg din această acceptare.

1.      ACCES

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este cel al obţinerii informaţiilor cu privire la destinaţiile turistice, ofertele turistice precum şi pachetele de servicii turistice organizate de către operatorul turistic LUKA TRAVEL, abonare la newsletter, achizitionare de produse Luka Travel, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc Utilizarea în alte scopuri decât acestea este prohibită.

Prin „utilizator” al acestui site se înţelege orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site.

2.      PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele folosite pe acest website sunt proprietatea intelectuală a LUKA TRAVEL. Nici un material nu va putea fi reprodus total, parţial sau într-o formă modificată  fără permisiunea expresă a companiei SC LUCA & KARINA TOUR SRL. Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile, software-ul, dar fără limitarea la acestea, sunt protejate de normele legale privind proprietatea intelectuală.

Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor adrese web sau invers, fără consimţământul prealabil scris al LUKA TRAVEL . În cazul în care acest conţinut este folosit fără acordul  LUKA TRAVEL, operatorul turistic nu îşi asumă răspunderea pentru informaţiile şi/sau materialele reproduse pe alte website-uri. Pentru orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală LUKA TRAVEL îşi rezervă dreptul de a solita organelor competente aplicarea de sancţiuni în condiţiile legii.

3.     MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

LUKA TRAVEL va depune toată silinta pentru a se asigura că informaţiile şi materialele publicate pe site sunt corecte şi actualizate la zi.

Operatorul turistic îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi condiţiile de utilizare a acestui site fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile actualizate devin valabile din momentul în care au fost făcute publice prin expunerea pe acest site şi se vor aplica doar pentru viitor.

Încălcarea oricărei dintre regulile prevăzute în prezentele Termeni şi condiţii poate atrage răspunderea civilă sau penală după caz a persoanelor vinovate. LUKA TRAVEL va investiga faptele care implică asemenea încălcări şi va coopera cu autorităţile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.

Va atragem atentia asupra faptului ca de pe pagina web a agentiei LUKA TRAVEL  puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. LUKA TRAVEL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.lukatravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

4.      CONFIDENŢIALITATEA INFORMAŢIEI

Informaţiile personale puse la dispoziţia LUKA TRAVEL pentru utilizarea website-ului sunt protejate în conformitate cu legea 677/ 2001.

Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii parolei de acces la serviciile şi/sau produsele LUKA TRAVEL, condiţionate de logare.

5.      LIMITAREA RĂSPUNDERII

LUKA TRAVEL nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru consecinţele apărute ca urmare a accesului neautorizat la contul utilizatorului a unor terţe persoane din vina nerespectării confidenţialităţii parolei de acces de către utilizator.

LUKA TRAVEL nu răspunde pentru consecinţele ce rezultă din atacurile având ca scop compromiterea, furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea datelor.

6.      LEGISLAŢIE ŞI JURISDICŢIE

Prezentele Termeni şi condiţii precum şi orice litigiu care decurge din interpretarea, aplicarea acestora, fie din accesarea, funcţionarea sau utilizarea acestui website sunt guvernate de normele legale din România.